به صورت مجازی؛

ارائه آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی كشور در خوزستان

ارائه آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی كشور در خوزستان

به گزارش دانشگاه فارسی دبیر علمی بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران اظهار داشت: آخرین دستاوردهای علمی پژوهشگران، پژوهشگران و اساتید دانشگاه های کشور در صنعت غذایی برای بهره برداری به صنعتگران این حوزه، به صورت مجازی در خوزستان ارائه شد.


محمد حجتی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: از بین ۵۸۳ مقاله ارائه شده به دبیرخانه این کنگره که در ایام ۱۴ و ۱۵ بهمن جاری به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد، در نهایت ۲۹ مقاله به صورت سخنرانی و ۴۵۰ مقاله در قالب پوستر پژوهشی انتخاب شدند.
وی با اعلان اینکه ارزیابی این آثار توسط ۶۹ داور از دانشگاه ها، سازمان ها و مراکز علمی کشور انجام شد افزود: به سبب شیوع ویروس کرونا این کنگره علمی به صورت مجازی انجام شد.
دبیر علمی بیست و هفتمین کنگره علوم و صنایغ غذایی ایران اضافه کرد: این رخداد در حوزه صنعت غذایی یکی از قدیمی ترین کنگره های پژوهشی و علمی کشور است که همه ساله با استقبال قابل توجهی از شرکت کنندگان و فعالان واحدهای تولیدی هم راه است.
وی با اشاره به اینکه این کنگره به همت انجمن متخصصان علوم صنایع غذایی و یکی از دانشگاه های کشور برگزار می گردد اظهار داشت: یکی از برنامه های جانبی این کنگره برگزاری نمایشگاه صنایع غذایی است تا از این طریق آخرین محصولات این صنعت ارائه و مورد ارزیابی قرار گیرد، اما امسال به سبب شیوع کرونا، امکان برگزاری نمایشگاه فراهم نشد.
حجتی افزود: در کنار روال معمول این کنگره، امسال باتوجه به شرایط ویژه خوزستان، چند محور جدید با عنوان "بحران آب و صنعت غذا"، "انرژی و صنعت غذا"، اقتصاد و صنعت غذا" و امنیت غذایی به موضوعات آن افزوده شد.
وی هدف از برگزاری کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران را ارائه نتایج کارهای پژوهشی اساتید، دانشجویان، کارشناسان، پژوهشگران و واحدهای برتر یا برجسته یا موفق صنعت غذا و در مجموع تقویت جایگاه تولید و عرضه علم در جهت ارتقای سطح کیفی و کمی مواد غذایی بیان کرد و اضافه کرد: با برگزاری این کنگره در هرسال، می توان با ایجاد همبستگی میان طیف گسترده زنجیره علم و تولید، گامی فراتر در امتداد تولید غذای سالم برداشته و با شناسایی نیازها، علم را به عمل نزدیک تر نماییم.
بر اساس این گزارش، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان بعد از "پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران"، دومین دانشگاه تخصصی کشاورزی در ایران است.
این دانشگاه که در شهرستان باوی در شمال اهواز واقع است، یکی از مراکز عمده تحقیقات کشاورزی و دامپروری در جنوب کشور است، و دارای ۸۰ نفر عضو هیات علمی و ۲هزار ۴۸۰ نفر دانشجوی در حال تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا است که در قالب ۱۲ گروه آموزشی به فعالیت علمی مشغول هستند.
باوی در سال ۸۹ با تصویب دولت از شهرستان اهواز جدا، و به شهرستان مستقل تبدیل شد.



منبع:

1399/11/23
23:07:07
0.0 / 5
518
تگهای خبر: آموزش , اساتید , انجمن , پژوهشگر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است