2 میلیارد تومان اعتبار برای پژوهش در بخش كشاورزی اسدآباد اختصاص یافت
ایرنا- فرماندار اسدآباد از اختصاص ۲ میلیارد تومان از سرفصل بودجه ۱۴۰۰ دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی به پژوهش کاربردی حوزه کشاورزی این شهرستان با رویکرد جامعه محور اطلاع داد.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری اسدآباد سعید کتابی در نشست با معاون برنامه و بودجه استان و نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: این میزان اعتبار در بودجه سال ۱۴۰۰ برای برندسازی محصولات کشاورزی اسدآباد در بستر فعالیتهای علمی دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: اختصاص این میزان اعتبار حاصل پیگیری های نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی و ریاست این دانشگاه با رئیس بودجه آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور بوده است.
کتابی با تکیه بر اینکه این اعتبار با رویکرد جامعه محور بودن از سرفصل بودجه سال آینده دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی به پژوهش های کاربردی قطب کشاورزی اختصاص می یابد اضافه کرد: در صورتیکه اعضای هیات علمی این دانشگاه در زمینه پژوهشی قصد اقدام داشته باشند، مشکل تأمین اعتبار نخواهد بود.
استفاده از سیستم نوین آبیاری در کشاورزی جایگزین آبیاری سنتی شود
فرماندار همدان اظهار داشت: حق السهم آب روستاها برای مصرف بهینه باید مدیریت شود و به دنبال افزایش بهره وری از سهمیه اختصاص یافته باشیم.
محمد علی محمدی در نشست دهیاران بخش مرکزی همدان ضمن اشاره به اینکه بعضی از روستاهای پرجمعیت حاشیه شهر همدان از آب آشامیدنی شهر همدان استفاده می نمایند اضافه کرد: منابع آب روستایی پاسخگوی مصرف این روستاها نیست و این نشان دهنده این است که با تنش آبی روبرو شده ایم.
وی افزود: از شهرستانهایی هستیم که باید در مدیریت منابع آب تجدید نظر نماییم اگر با این روند پیش برویم قطعا گرفتار مشکل خواهیم شد.
محمدی خاطرنشان کرد: راه اندازی مجتمع های آبرسانی برای روستاهای مجاور به جای بهره برداری هر روستا از یک چاه آب همچون اقداماتی است که در همین راستا انجام شد.
وی ضمن اشاره به لزوم اصلاح الگوی کشت و مسئولیت سنگین بخش کشاورزی در این راستا اضافه کرد: استفاده بهینه از میزان آب دراختیار باید فرهنگ سازی شود.
فرماندار همدان قطعه قطعه کردن اراضی کشاورزی و باغ ها را همچون مشکلات این بخش دانست و خاطرنشان کرد: باید از روشهای سنتی آبیاری غرقابی عبور و از سیستم های نوین آبیاری استفاده نماییم که تسهیلاتی هم در این خصوص پیشبینی شده است.
محمدی اضافه کرد: دهیاران بعنوان پل ارتباطی دولت با روستاها باید نقش موثری در این خصوص ایفا کنند و به فکر مدیریت منابع آب در اختیار باشند.
وی با اشاره به اینکه اعتبارات دولتی هم محدود است و برای نگهداری و استمرار برداشت از منابع آبی نیازمند مشارکت بهره برداران هستیم.
منبع: دانشگاه فارسی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب