لزوم روحیه جهادی در مجلس

لزوم روحیه جهادی در مجلس

در ادامه نظرات مهندس سیاوش امیدی نیا را در خصوص لزوم روحیه جهادی برای نمایندگان محترم مجلس و تحلیل مفهومی آنرا می خوانید.


از منظر مهندس سیاوش امیدی نیا نمایندگان مجلس، باید حاضر به تحمل سختی و مشقت بوده و از عافیت طلبی بپرهیزند.
 
در ادامه نظرات مهندس سیاوش امیدی نیا را در خصوص لزوم روحیه جهادی برای نمایندگان محترم مجلس و تحلیل مفهومی آنرا می خوانید.
معنای لغوی جهاد به‌ نوعی با مفهوم سختی و مشقت همراه است. روحیه جهادی نمایندگان مجلس، روحیه‌ای است که دارنده آن، برای رسیدن به آرمان‌های بلند مردمی، حاضر به تحمل سختی و مشقت بوده و از عافیت طلبی بپرهیزد.
این روحیه، منشأ بروز رفتارهایی است که می‌توان به استناد این رفتارها، از وجود یا عدم این روحیه در فرد و جامعه، باخبر شد. در انتخاب نمایندگان یازدهم سعی شود با تحلیل مفهوم روحیه جهادی، شاخصه‌های رفتاری آن را مشخص کرده و مستندات نقلی آن برای خودتان بعنوان انتخابگر بصورت مصداقی بیان شود.
این شاخصه‌ها عبارت‌اند از: «امید، خودباوری و مردم سالاری، شایسته سالاری، اعتماد سازی با شفافیت سازی ، اعتمادبه‌نفس، عزم، علو همت، آزادی از جلوه‌های دنیا، ساده زیستی، خستگی‌ناپذیری، صبر و استقامت».
بنابراین حفظ و تداوم نعمتهای الهی - چه مادی و چه معنوی - مشکلتر از به ‌دست آوردن آنهاست.
یعنی بعد از آن که خداوند متعال، نعمت خودش را به انسان یا یک ملت داد، چه این نعمت مادی باشد - مثل ثروت و رفاه و سلامتی و از این قبیل - و چه نعمت معنوی باشد - مثل عزت و استقلال و آزادی و ایمان و روحیه‌ی جهاد و مقاومت - تلاش و زحمتی برای حفظ این نعمتها لازم است.
ما خیلی از ملتها را در تاریخ سراغ داریم که نعمت خدا شامل حال آنها شد؛ اما نتوانستند این نعمت را برای خودشان حفظ کنند.
 
 

مجلس و دیپلماسی جهادی با فناوری اطلاعات

اگر قرار بود ملاک تعیین کننده نقش یک کشور هزینه نظامی آن باشد امریکا 600 میلیارد دلار هزینه نظامی اشت ما شش میلیون دلار، عربستان 76 میلیارد دلار، آیا عربستان از ما قوی تر است؟
این واقعیت به معنای این است که کشورهای کم قدرت تر هم می توانند در عرصه جهانی با استفاده از ابزاری که نیازمند قدرت مادی نیست، بنابراین حضور فعال تری باید دیپلماسی کشورمان داشته باشد.
بعنوان نمونه چند نفر از مردم عادی اسم کشور دماغه سبز را شنیده اند تا کنون ولی به خاطر این دیپلمات قوی کشور شان نقش اساسی در تدوین حقوق بین الملل دریاها تا کنون داشته اند.
 
1398/11/18
02:09:09
5.0 / 5
4103
تگهای خبر: رپورتاژ , فناوری , خدمات , دكتری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است