افزایش سرعت جستجوی افراد گمشده با کمک هوش مصنوعی

افزایش سرعت جستجوی افراد گمشده با کمک هوش مصنوعی

به گزارش دانشگاه فارسی، سولویت سیستم(Solvit System)، یک شرکت فناوری برجسته کره جنوبی است که یک سیستم جستجو و نجات مبتنی بر هوش مصنوعی به نام iSAR معرفی کرده است که به صورت قابل ملاحظه ای مناطق جستجو را تا ۹۶ درصد به حداقل می رساند.


به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از ایسنا، iSAR از تحلیل و بررسی امواج رادیویی پیشرفته و هوش مصنوعی استفاده می نماید تا افراد گمشده را به صورت موثر شناسایی کند، بخصوص در مناطقی که با ارتباطات تلفن همراه ضعیف دست و پنجه نرم می کنند.
به نقل از آی ای، این سیستم هم اکنون بعنوان یک نوآوری استثنایی پژوهش و توسعه توسط وزارت تجارت، صنعت و انرژی کره جنوبی تایید شده است.
از زمان راه اندازی این سیستم در آوریل ۲۰۲۴، ستاد آتشسوزی و بلایای شمالی از این سیستم بهره برده است و می خواهد دامنه آنرا به ایالات متحده و سایر بازارهای بین المللی گسترش دهد.
این فناوری به صورت ویژه جهت کمک به نجات افراد گمشده در محیط های چالش برانگیز مانند پارک های ملی، بیابان ها و مناطق دورافتاده طراحی شده است. مکان هایی که سیستم های ارتباطی سنتی اغلب در آنها ضعیف است.
یکی از چالش های عمده ای که عملیات جستجوی کنونی با آن مواجه می باشد، ناتوانی در تعیین دقیق مکان افراد گمشده در این مناطق است که منجر به نرخ موفقیت کمتر در یافتن افراد می شود.
با این وجود، رویکرد نوآورانه iSAR به آن اجازه می دهد تا منطقه جستجو را تا یک بیست و پنجم اندازه اصلی خود کم کند و در نتیجه شانس نجات موفق را افزایش دهد.
این فناوری که شامل تحلیل و بررسی پوشش ارتباطات سیار و استنتاج مجموعه های زمانی هوشمند است، کلید این پیشرفت است.
این شیوه ها منعکس کننده حرکات احتمالی افراد ناپدید شده هستند و اطمینان می دهند که تیم های جستجو می توانند سریع و کارآمد عمل کنند.
سیستم iSAR با کاهش چشم گیر منطقه ای که در آن جستجوها صورت می گیرد، به حفظ «ساعت های طلایی» حیاتی برای نجات افراد کمک کرده، در عین حال در نیروی انسانی و هزینه های عملیاتی صرفه جویی می شود.
سیستم iSAR یک برنامه پشتیبانی جستجو دارد که کارآمدی عملیاتی کلی را زیاد می کند.
این برنامه امکان ردیابی و هماهنگی در لحظه ی گروههای نجات را در طول مأموریت های بزرگ فراهم می آورد. فناوری iSAR می تواند در مواقع اضطراری عمل کند حتی اگر فرد گمشده دستگاه یا برنامه ردیابی موقعیت مکانی نداشته باشد.

جستجو و نجات

سیستم iSAR از روش های پیچیده ای برای تحلیل و بررسی پوشش ارتباطات بی سیم و شناسایی نقاط کور، با استفاده از مدلهای حرکتی استفاده می نماید که امکان واکنش سریع را فراهم می آورد.
تحلیل و بررسی خودکار عرضه شده توسط این چارچوب می تواند حوزه های جستجو را تنها در ۱۰ دقیقه محدود کند، که نسبت به روش های سنتی که توسط سازمان هایی مانند گشت هوایی غیرنظامی ایالات متحده استفاده می شود، که بر ارزیابی های سیگنال رادیویی دستی متکی است، پیشرفت قابل ملاحظه ای دارد.
این سیستم همینطور می تواند هر کسی را که تلفن همراه حمل می کند، حتی در مناطقی که معمولاً ارتباطات ضعیف است، بدون احتیاج به تجهیزات یا برنامه های اضافی، پیدا کند.
این شرکت می خواهد یک چاره مبتنی بر فضای ابری را برای افزایش انعطاف پذیری در طول عملیات نجات راه اندازی کند.
این کشور درحال توسعه یک سیستم پهپادی برای تسریع تلاشهای جستجو در مناطقی است که پوشش رادیویی ندارند. هدف این شرکت با ادغام این فناوری ها ایجاد انقلابی در عملیات نجات در محیط های چالش برانگیز و در نهایت جان افراد بیشتر است.




منبع:

1403/09/24
21:40:13
5.0 / 5
35
تگهای خبر: دستگاه , طراحی , فناوری , هوشمند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است