۲ پژوهانه جدید در مركز حافظ شناسی تصویب گردید
به گزارش دانشگاه فارسی ایرنا- مرکز حافظ شناسی، اعطای ۲ پژوهانه جدید با نام ˮپژوهانه خانواده صحراییانˮ را تصویب کرد.
روابط عمومی مرکز حافظ شناسی، در گزارش روز شنبه خود با بیان این مطلب به نقل از جانشین مدیر مرکز حافظ شناسی، عنوان کرد: پژوهانه چهارم و پنجم این مرکز به نام خانواده صحراییان رقم خورده است.
رضا رستگاری اضافه کرد: مرکز حافظ شناسی و کرسی پژوهشی حافظ، با هدف پشتیبانی از پژوهشگران ممتاز و دانش آموختگان مستعد دانشگاهی و با هدف توسعه کیفی پژوهش های بنیادی در پیوند با حافظ، اعتبارات تحقیقی را در چارچوب پژوهانه یا گرنت پژوهشی اعطا می کند.
گرنت، بودجه ای است که به نهادها، موسسه ها، شرکت ها یا افراد اعطا می شود و گرنت پژوهشی، بودجه ای است که برای انجام طرح های پژوهشی در اختیار افراد یا گروه ها قرار می گیرد.
هدف از عرضه گرنت به پژوهشگران، ترغیب و تشویق اعضای هیات علمی دانشگاه ها به انجام هر چه بهتر فعالیتهای پژوهشی و فراهم آوردن شرایط مناسب برای تحقق اهداف و برنامه های دانشگاه است. گرنت های پژوهشی می تواند به شکلی میان اعضای هیات علمی ارزش گذاری و یا ارتباط میان اعضای هیات علمی با مراکز و سازمان های خارج از دانشگاه را تسهیل کند.
براساس آن چه در آیین نامه اعتبار پژوهشی یا همان گرنت اعضای هیات علمی آمده است، دانشگاه موظف است حداقل ۲۵ درصد اعتبار خویش را ضمن درج و تصویب در بودجه تفصیلی به اعتبار پژوهشی اعضای هیات علمی خود اختصاص دهد.
وی، با اشاره به اینکه سه پژوهانه ظرف ۲ سال قبل تصویب شده است، اظهار داشت: در آستانه سال ۱۴۰۰، دو اعتبار مستقل به نام شادروان "رضی صحراییان" و شادروان "بانو شکیبا صحراییان" از جانب فرزندان فرهیخته ایشان با هدف حمایت مالی از طرح های تحقیقی و مطالعاتی حافظ پژوهی به این مرکز اهدا شده و از ۲ اعتبار به "پژوهانه خانواده صحرائیان" یاد می شود.
رستگاری بیان داشت: دانش آموختگان دوره های کارشناسی ارشد و دکتری، حافظ پژوهان واجد شرایط و هنرمندان صاحب اثر شاخص می توانند برای برخورداری از این پژوهانه، طرح های پیشنهادی خویش را به معاونت پژوهشی مرکز حافظ شناسی ارسال نمایند.
وی افزود: مرکز حافظ شناسی ضمن پاسداشت این اقدام شایسته فرهنگی، امیدوار است توجه به تاریخ و فرهنگ ایران و پشتیبانی از دانش و هنر ایرانی، بیشتر از گذشته وجهه همّت نیک اندیشان پیش بین واقع شود.
به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از ایرنا، مرکز حافظ شناسی پیش از این سه پژوهانه به نام «پژوهانه دکتر زهرا طاهری»، «پژوهانه مهندس بهرام بزرگ» و «پژوهانه دکتر زهرا رنجبری» را تصویب کرده بود.
مرکز حافظ شناسی که نهادی فرهنگی، مستقل و غیردولتی است، از سال ۱۳۹۶ موفق به دریافت کرسی پژوهشی حافظ و مجوز رسمی جذب پژوهشگر پسادکتری شده است. افزون بر این در سال ۹۹ هم موفق به تأمین اعتبار و اعطای سه پژوهانه علمی شده است.
منبع: unifarsi.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب