سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام:
ادامه افزایش میزان رشد روزانه مبتلاشدن به كرونا در ایران
دانشگاه فارسی: سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام از ادامه افزایش متوسط نرخ رشد روزانه مبتلاشدن به كرونا در كشور از 1.48 درصد به 1.8 درصد در دهه اول خرداد ماه آگاهی داد.
به گزارش روز سه شنبه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، محمدجواد دهقانی اظهار داشت: اطلاعات مستخرج از سامانه نماگر کووید-۱۹ نشان میدهد که میزان رشد متوسط روزانه مبتلایان ویروس کووید-۱۹در دنیا از ۱.۷۸ درصد در دهه سوم اردیبهشت به ۲.۰۴ درصد در دهه اول خرداد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: نکته قابل توجه کاهش میزان متوسط رشد روزانه فوتی دنیا از ۳.۲۹ درصد در دهه اول اردیبهشت به ۱.۲۹ در دهه اول خرداد بود که این میزان کاهش برای کشور نیز از ۱.۵۳ درصد به ۰.۸۴ درصد است.
دهقانی افزود: در ۱۰ روز اخیر از یک تا ۱۰ خرداد (۲۱ تا ۳۰ مه ۲۰۲۰) تعداد کل مبتلایان در جهان از چهار میلیون و ۹۸۲ هزار و ۹۳۷ مورد به ۶ میلیون و ۹۴۶ هزار و ۲۱ مورد افزایش یافته است؛ بدین سبب متوسط رشد روزانه بیماری در ۱۰ روز اخیر در دنیا برابر با ۲.۰۴ درصد است.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام اشاره کرد: بیشترین درصد جمعیت بهبود یافته در بین ۱۸ کشور مطرح شده متعلق به چین با ۹۴.۳۵ درصد، آلمان با ۹۰ درصد، ایران با ۷۸.۴ درصد، ترکیه با ۷۷.۹ درصد، مکزیک و عربستان با ۷۰ درصد، اسپانیا ۶۹ درصد، ایتالیا با ۶۷ درصد، کانادا با ۵۳ درصد و سایر کشورها زیر ۵۰ درصد و میزان متوسط بهبود یافته دنیا تا این زمان ۴۴ درصد است.
وی اظهار داشت: با وجود روند کاهشی میانگین رشد روزانه انتشار بیماری در کشور در فروردین ماه، این روند از نیمه دوم اردیبهشت متوقف و در راه افزایشی قرار گرفته است.
دهقانی گفت: روند کاهشی رشد متوسط روزانه در دهه اول، دوم و سوم فروردین ماه ۷.۵ درصد، ۵.۳۷ درصد، ۲.۴۵ درصد و این روند مناسب حتی در دهه اول اردیبهشت ادامه یافت؛ بطوریکه در این زمان به حداقل میزان متوسط رشد روزانه یعنی به ۱.۳۲ درصد رسیده بود.
منبع: دانشگاه فارسی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب