شناسایی فسیل 437 میلیون ساله یك عقرب

شناسایی فسیل 437 میلیون ساله یك عقرب

دانشگاه فارسی: عقرب ها همچون قدیمی ترین مخلوقات كره زمین هستند و اخیرا یك فسیل بسیار قدیمی 437 میلیون ساله از این حیوان در آمریكا شناسایی شده است.



به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از تك اكسپلوریست، فسیل مورد اشاره قدیمی ترین فسیل كشف شده از یك عقرب بر روی كره زمین است. فسیل مذكور در منطقه ووكشا بیوتا واقع در ایالت ویسكانسین آمریكا شناسایی شده است.
بررسی این فسیل نشان میدهد عقرب های ماقبل تاریخ خصوصیاتی از موجودات دریایی اولیه و همین طور عنكبوت ها را بطور همزمان در خود دارند.
پی بردن به اطلاعات بیشتر در مورد این فسیل ماقبل تاریخ از آنجا اهمیت دارد كه عقرب در بین گونه های مختلف حیوانات بیشترین تنوع را پس از حشرات دارد و با جمع آوری اطلاعات متنوع در مورد این حیوان می توان دانسته های بشر در مورد سرمنشا شكل گیری عنكبوت ها، كنه ها، عقرب های امروزی و غیره را افزایش داد.
این عقرب باستانی Parioscorpio Venator نام گرفته كه به معنای شكارچی اجدادی است. طول فسیل عقرب مورد اشاره ۲.۵ سانتیمتر بوده و بخش هایی از دستگاه تنفسی، دستگاه گردش خون و دستگاه گوارش آن در دسترس باقی مانده است. باتوجه به كشف فسیل مورد اشاره در آب كم عمق بنظر می رسد امكان زندگی و تنفس آن هم در آب و هم در خشكی وجود داشته است.


منبع:

1398/11/02
14:59:59
5.0 / 5
4004
تگهای خبر: دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است