وزیر علوم عنوان كرد؛

فناوری ها باید در جهت رفع نیاز جامعه گسترش یابد

فناوری ها باید در جهت رفع نیاز جامعه گسترش یابد

به گزارش دانشگاه فارسی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: با عنایت به محدودیت های عرصه جهانی، فرصت مناسبی است كه فناوری ها در جهت رفع نیازهای جامعه گسترش یابد.



به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از مهر، دكتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بعدازظهر امروز در مراسم تقدیر از نفرات برگزیده بیست و سومین دوره المپیاد علمی - دانشجویی كشور كه در دانشگاه تربیت مدرس در حال برگزاری است، تصریح كرد: ما در جمهوری اسلامی در حوزه علم و فناوری حرف زیادی برای گفتن داریم و تمام این به علت وجود جوانان و دانشجویان عزیز است.
وی افزود: نام جامعه علمی ما همیشه در میان كشورهای صاحب نام آورده می گردد و الان مراكز علمی ما در لبه های علم و تكنولوژی جدید دنیا حركت می كنند و الان كشور ما رتبه شانزدهم تولید علمی دنیا را دارا است.
وزیر علوم اضافه كرد: ما در میان جامعه علمی خودمان دانشمندان بزرگی را داریم كه در كنار خودشان اساتید و دانشمندان جوان را تربیت می كنند تا این افراد ادامه دهنده جایگاه علمی كشورمان در جوامع علمی دنیا باشند.
غلامی افزود: خیلی وقت ها جامعه علمی ما را نقد می كنند كه این همه علم و دانش، مقاله و كتاب چقدر در سطح جامعه استفاده می شود؟ وظیفه اصلی ما در دانشگاه ها تولید علم است، قرار نیست همه علومی كه در دانشگاه ها مطرح است، در همین فردای نزدیك در سطح جامعه كاربردی شود. البته بخشی از نقدها هم درست است اما اگر نگاهی به سیر تحول فعالیت دانشگاه ها داشته باشیم، می بینیم كه دانشگاه های ما زمانی كه شكل گرفتند هدفشان تربیت نیروی كارشناس بود.
وزیر علوم اضافه كرد: از اوایل دهه هفتاد كه مقطع تحصیلات تكمیلی در دانشگاه ها شكل گرفت، بخش های تحقیقاتی و علمی رونق گرفت و همین طور شیب رو به بالای خویش را ادامه می دهد. در اواخر دهه هفتاد بحث فناوری در دانشگاه ها شكل گرفت كه یافته های علمی را به سطح جامعه برده و مسائل كشور را حل می كند، بنابراین ما می توانیم هم اكنون بگوییم دانشگاه ها سیر تحولی خویش را طی كرده و به سمت دانشگاه كارآفرین در حال حركت هستند.
وی اضافه كرد: هم اكنون ۴۳ پارك علم و فناوری در كشور وجود دارند كه حامی شركت های دانش بنیان و فناوری های جدید هستند.
غلامی افزود: در شرایط فعلی كه نگاه به استخدام بخش دولتی كمرنگ شده و محدودیت هایی در عرصه جهانی تولید شده، فرصت مناسبی است كه ما به ظرفیت های داخلی خودمان تكیه و دقت نماییم. افراد می توانند با به كارگیری علم و دانش در این شرایط حساس اثر ماندگاری به جای بگذارند و از این فرصت برای گسترش فناوری در جهت رفع نیاز جامعه استفاده كنند. وظیفه و مأموریت ملی ما در این زمان ایجاب می كند كه در این زمینه فعالیت بیشتری صورت گیرد.
مراسم تقدیر از نفرات برتر بیست و سومین دوره المپیاد علمی دانشجویی كشور در دانشگاه تربیت مدرس برگزار گردید و در این مراسم با حضور وزیر علوم، از ۷۹ نفر در ۲۳ رشته تقدیر به عمل آمد.

1397/10/01
23:31:03
5.0 / 5
4307
تگهای خبر: اساتید , تحصیل , تحصیلات تكمیلی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است