صحرایی:
برگزیدگان جشنواره خوارزمی به صاحبان صنایع معرفی شوند
به گزارش دانشگاه فارسی، وزیر آموزش وپرورش اظهار داشت: پیشنهاد من به مجریان جشنواره خوارزمی این است که زمینه معرفی برگزیدگان جشنواره خوارزمی به صاحبان صنایع و شرکت های دانش بنیان را فراهم آورند.
به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از مهر، رضا مراد صحرایی در آئین اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره خوارزمی با اعلان اینکه از برگزاری این جشنواره بسیار خوشنودیم و از شرکت دانش آموزان هم خوشحالیم؛ اظهار داشت: نکته بسیار مهم توجه دانش آموزان به ریشه های علم است. در عصری زندگی می نماییم که کمتر به ریشه های علم توجه می شود اما آن استعدادهایی می توانند مولد باشند که به اساس علم توجه نمایند.
صحرایی با تأکید بر این که همیشه باید به تاریخ خود توجه کنیم؛ اظهار داشت: تاریخ معاصر را به دنیای صفر و یک نامگذاری کردند. دنیایی که به منطق ریاضی شناخته شده است و حتی در علوم انسانی و فرهنگ ها هم راه پیدا کرده است.
وزیر آموزش وپرورش اظهار داشت: اندیشمندی که این جشنواره به نام اوست از طراحان و مبدعین ریشه های ریاضی است. الگوریتم از خوارزمی و عدد P از غیاث الدین جمشید کاشانی است. در دنیا ریشه ریاضی با این مفاخر علمی ایران شناخته شده است.
وی با اشاره به اهمیت آشنایی نوجوانان با هویت علمی ایرانی اظهار داشت: آشنایی دانش آموزان با گذشته ای که داشتند زمینه ساز تربیت نسل درخشان آینده ایران است.
صحرایی با اشاره به این که در گام دوم انقلاب، علم جایگاه بسیار بالایی دارد؛ اظهار داشت: علم آنچنان جایگاه بالایی دارد که منازعه قدرت ها نه بر سر سرزمین که بر سر تصاحب علم و دانش است برای اینکه علم و دانش مولد ثروت و قدرت است.
وی با اشاره به این که مهم این است که ما چگونه می توانیم علم را به ثروت تبدیل نماییم اظهار داشت: پیشنهاد من به مجریان جشنواره خوارزمی این است که زمینه معرفی برگزیدگان جشنواره خوارزمی به صاحبان صنایع و شرکت های دانش بنیان را فراهم آورند.
صحرایی با اعلان اینکه ترکیب گرایش های مختلف از رشته های مختلف در این زمان بسیار مهم است؛ اظهار داشت: به عنوان مثال نرم افزاری مانند ویراستیار از توجه همزمان به دو رشته زبان و ادبیات فارسی و مهندسی کامپیوتر است.
وی با اشاره به تجربه موفق کشورمان در حوزه نانو اظهار داشت: مهم این است که رشته ها و علوم جدید را پیش از این که کهنه شوند دریابیم و به آن دقت نماییم. باید علوم جدید را خیلی سریع در کشور پیاده نماییم. امروز هوش مصنوعی به عنوان پدیده جدید در جهان درحال تکثیر است.
وزیر آموزش وپرورش اظهار داشت: دانش آموزانی که در جشنواره های علمی مثل جشنواره خوارزمی شرکت می کنند مصداق تجلی علم در سطوح بالا در ذهن دانش آموزان ماست. علم سطوح متفاوتی دارد که خلاقیت در به کار بستن علم، از سطوح بالای علم است. شرکت در جشنواره های علمی مصداق بارز خلاقیت های علمی است.
وی با اعلان اینکه به دانش آموزان نگفته ایم که ضی و فیزیکی که می خوانند به چه دردی می خورد گفت خیلی از دانش آموزان به اجبار دروس ارائه شده را می خوانند. چرا کاربردهای علوم موجود در کتب درسی را به دانش آموزان نمی گوییم. این رویه باید اصلاح گردد و جشنواره های نظیر جشنواره خوارزمی در این امر بسیار مؤثر هستند.
وزیر آموزش وپرورش اشاره کرد: ما در آموزش وپرورش همه اصحاب علم و دانش و صنعت را به تکمیل این زنجیره دعوت می نماییم. دانش آموزان امروز اساتید و رؤسای دانشگاه های آینده هستند و در آینده همان گونه تدریس خواهند کرد که ما امروز به آنها درس می دهیم.
صحرایی با اعلان اینکه تأثیر سوابق تحصیلی به عدالت آموزشی کمک کرده است؛ اظهار داشت: با این اقدام، دانش آموزان در مناطق محروم ۴۰ تا ۷۰ درصد بهتر در پذیرش دانشگاه ها موفق بودند. برای استعدادهای برتر سراسر کشور هر کمکی که از دستم بربیاید انجام خواهم داد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب