ادویه سابیده و ادویه نسابیده

ادویه سابیده و ادویه نسابیده

گیاهان، میوه ها، ترکیبات مختلف از ادویه جات، طیف وسیعی از پودرهای طعم دار را به دنیای آشپزی و آشپزخانه شما می آورد.


گیاهان، میوه ها، ترکیبات مختلف از ادویه جات، طیف وسیعی از پودرهای طعم دار را به دنیای آشپزی و آشپزخانه شما می آورد. استفاده از گیاهان و ادویه ها بسیار آسان است و به غذاهای مورد علاقه شما حس جادویی می بخشند. این طعم دهنده های جادویی به چندین صورت مختلف از جمله تازه، خشک شده، ادویه سابیده (پودر ادویه)، ادویه نسابیده و ... مورد استفاده قرار می گیرند.

 

تفاوت ادویه سابیده و ادویه نسابیده

اغلب این سوال مطرح است که تفاوت بین ادویه کامل (ادویه نسابیده) و ادویه سابیده / پودر ادویه (آسیاب شده) چیست و بهتر است هنگام پخت و پز از کدام یک استفاده شود؟ در پاسخ باید چنین گفت که ادویه سابیده شامل ادویه هایی است که به پودر ادویه تبدیل شده اند و هر دو نوع ادویه سابیده و ادویه نسابیده با در نظر گرفتن خواص آنها در آشپزخانه مفید هستند.

ادویه های آسیاب شده طعم بیشتری نسبت به ادویه های کامل دارند، زیرا دسترسی به روغن های فرار در معرض آن برای زبان شما آسان تر است. از طرف دیگر بسته به شرایط نگهداری، ادویه های نسابیده طراوت خود را به مدت یک تا دو سال حفظ می کنند، در حالی که ادویه های سابیده پس از حدود شش ماه شروع به از دست دادن طعم تند خود می کنند.

هم چنین توجه داشته باشید که برشته کردن و آسیاب کردن ادویه جات کامل بخش مهمی برای به دست آوردن بیشترین طعم از آنها است و ادویه سابیده می تواند نسبتاً سریع بسوزد، بنابراین هنگام برخورد با روغن مراقب آنها باشید و در صورت لزوم آماده باشید تا نوعی مایع اضافه کنید تا از سوختن آن جلوگیری کنید.

 

بهترین انواع سبزی خشک

گیاهان بهترین تقویت کننده های طعم مواد غذایی هستند. استفاده مقداری از آنها در پاستا، سالاد، سبزیجات تفت داده شده، کاری، انواع خورشت، حتی دیپ و سس و ... می تواند طعم بی نظیری به شما بدهد. شما می توانید انواع گیاهان طعم دهنده را به صورت سبزی خشک نگهداری کرده و در مواقع لزوم استفاهد کنید. به طور کلی این نکته مفیدی است که هنگام درست کردن هر غذایی که نیاز به ادویه یا سبزی خشک دارد باید به خاطر داشته باشید که اگر فلفل چیلی آسیاب شده، تکه فلفل قرمز یا مثلا رزماری یا آویشن خشک شده اضافه می کنید، آنها را به مواد معطر سرخ شده اضافه کنید.

در ادامه محبوب ترین، بهترین و پرمصرف ترین انواع سبزی خشک را به شما معرفی خواهیم کرد:

آویشن

آویشن طعم دهنده ای عالی برای پیتزا، لازانیا، انواع سوپ و غذاهای مبتنی بر گوشت می باشد. هم چنین طعم تند آن در سیب زمینی سرخ شده و پای پخته نیز معجزه می کند. آویشن به عنوان یک سبزی خشک و چاشنی محبوب مورد استفاده قرار می گیرد و به راحتی در بازار موجود است.

پونه کوهی

پونه کوهی احتمالاً همان گیاهی است که به خصوص در غذاهای ایتالیایی مصرف زیادی دارد. طعم تلخ و لیمویی این گیاه باعث می شود که به خوبی با سس پاستا، سالاد و پیتزا ترکیب شود و بخش خوب پونه کوهی آن است که بر طعم های دیگر یک غذا غلبه نمی کند. شما می توانید با افزودن پونه کوهی به نان تست، ساندویچ و حتی سرخ کردنی های سریع از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

رزماری

درست کردن غذاهای گوشتی بدون افزودن رزماری تقریباً ناقص است. اشتباه نیست اگر بگوییم رزماری و گوشت بره در بهشت ساخته شده است! بنابراین شما می‌توانید از این سبزی خشک در تهیه انواع کباب، در ساندویچ ‌ها، در تهیه انواع ماهی استفاده کنید.

نعنا

نعنا یک گیاه رایج در آشپزخانه ها بوده و از آنجایی که نعناع تازه همیشه در دسترس نیست، سبزی خشک شده آن به عنوان یک نعمت در دنیای آشپزی می باشد.

شنبلیله

شنبلیله یک عنصر رایج در آشپزی هندی و هم چنین در غذای محبوب ما ایرانی ها یعنی قرمه سبزی است که حتی اضافه کردن یک قاشق از آن طعمی بهشتی به این غذا می دهد.

شوید

این گیاه لطیف با طعم متمایز خود یک تقویت کننده فوری طعم است و به خوبی با ماهی، سبزیجات ترد، میوه ها و دیپ های مبتنی بر ماست ترکیب می شود. هم چنین می توانید از آن برای تهیه املت پنیر، ماهی بخار پز، کوفته، ساندویچ و غیره استفاده کنید.

 

 https://khoshbox.com/

 

اطلاعات تماس:

    09134569312

    03154220032

 

    استان اصفهان - شهر نطنز - خیابان امام خمینی - جنب ساختمان شورای شهر

 

1402/03/22
22:33:13
5.0 / 5
431
تگهای خبر: رپورتاژ , كیفیت , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است