تاثیر منفی ذرات پلاستیكی بر توان باروری ماهی ها

تاثیر منفی ذرات پلاستیكی بر توان باروری ماهی ها

به گزارش دانشگاه فارسی رها شدن میلیون ها قطعه پلاستیكی در دریاها و اقیانوس های جهان تاثیر بسیار منفی بر توان باروری ماهی گذاشته و تداوم حیات آنها را تهدید می كند.



به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از نیواطلس، بررسی های محققان دانشگاه دوك در آمریكا نشان داده است كه ماهی ها با بلعیدن ذرات ریز پلاستیكی كه آنها را با مواد غذایی اشتباه می گیرند، به سیستم های تولیدمثل و تنفسی خود به شكل جدی صدمه می زنند.
بر اساس این پژوهش ذرات ریز پلاستیكی تنها تهدیدی برای محیط زیست محسوب نمی شوند، بلكه حیات خیلی از موجودات زنده را در دنیا و به خصوص آبزیان تهدید می كنند. آنها بافت های مختلف بدن ماهی ها را به تدریج تخریب می كنند و ورودشان به آب دریاها و اقیانوس ها می تواند انواع مختلف آبزیان را در دهه های آینده از بین ببرد.
ورود ریزپلاستیك ها به بدن ماهی ها و رگ های خونی آنها سبب ورم كردن و برآمدگی این رگ های خونی و تولید مخاط بیشتر در آبشش های این آبزیان می شود. در نهایت این روند به آبشش ها، نحوه تنفس و توان باروری و تولید مثل ماهی ها به شدت صدمه می زند.
آسیب هایی كه بدین علت به ماهی های مونث وارد می شود، بیشتر از ماهی های مذكر است.
ماهی های ماده به بلعیدن پلی پروپیلن علاقه زیادی دارند كه همچون مواد پلاستیكی مورد استفاده برای تولید پوشاك است و سبب اختلال در سیستم غدد درون ریز آنها می شود.

1399/01/03
20:33:08
5.0 / 5
3124
تگهای خبر: تولید , دانشگاه , محقق , محققان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است