گردهمایی باشگاه شرکت های صادراتی دانش بنیان برگزار می گردد
به گزارش دانشگاه فارسی، دومین گردهمایی باشگاه شرکتهای صادراتی دانش بنیان با حمایت مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، کریدور صادرات و کریدور فناوری تا بازار، ۲۹ بهمن ماه جاری برگزار می گردد.
به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از ایسنا، این گردهمایی با پنل های تخصصی، نشست های تجاری دوجانبه و قدردانی از برترین ها همراه می باشد.
یکی از اهداف برگزاری گردهمایی باشگاه صادرات، آشنایی شرکت ها و سپس ایجاد یک بستر تعامل بین آنها در چارچوب کمیته های مجزا است که هرکدام در ارتباط با یک حوزه فناوری هستند. بدین سان شرکت ها می توانند در کنار هم چالش های پیش روی خویش را برطرف کنند.
این هم افزایی به همراه کمک های نهادهای دولتی منجر به افزایش کمیت و کیفیت صادرات دانش بنیان می شود. تمام مراحل این فرایند در باشگاه صادرات صورت خواهد گرفت.
سید مجتبی قدمگاهی، مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری ضمن اشاره به این که باشگاه شرکتهای صادراتی دانش بنیان با هدف ارتقای برند ملی بخصوص در حوزه محصولات با فناوری پیشرفته در بازار بین الملل شروع به کار کرده است، اظهار داشت: این مرکز مأموریت خویش را با ارزیابی شرکتهای دانش بنیان در حوزه صادرات شروع کرده و در ادامه فرایند عارضه یابی را برای این شرکت ها اجرا کرده است. گام بعدی بعد از ارزیابی و عارضه یابی، توانمندسازی شرکت ها در حوزه صادرات است.
وی تحلیل بازارهای صادراتی را یکی از چالش های پیچیده و پرهزینه برای شرکتهای دانش بنیان دانست و بیان نمود: جهت تسهیل دستیابی به اطلاعات بازار کشورهای مختلف، باشگاه صادرات مبادرت به برگزاری سلسله نشست هایی با همکاری سازمان های مرتبط می کند. در جهت همین برنامه در مردادماه ۱۴۰۲ اولین جلسه با عنوان بررسی بازار آفریقا با همکاری اتاق بازرگانی آفریقا در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد.
قدمگاهی اضافه کرد: در دومین گردهمایی باشگاه شرکتهای صادراتی دانش بنیان، رئیس مرکز تعاملات به همراه دیگر مسؤلان صادرات دانش بنیان از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و کریدور صادرات و کریدور فناوری تا بازار، میزبان شرکتهای صادراتی دانش بنیان است.
قدمگاهی با اشاره برنامه های پیشبینی شده برای شرکت ها، اظهار نمود: قدردانی از شرکتهای ۵ و ۴ ستاره باشگاه شرکتهای صادراتی دانش بنیان، رونمایی از نماد کیفیت صادراتی محصولات دانش بنیان IEQL و انتشار آئین نامه حمایتی از شرکتهای ۴ و ۵ ستاره صادراتی همچون برنامه های پیشبینی شده است.
وی برگزاری پنل انتقال تجربه شرکتهای دانش بنیان صادراتی موفق را از دیگر برنامه های این گردهمایی برشمرد و افزود: یکی دیگر از پنل های برنامه ریزی شده، پنل تأمین مالی در راه صادرات است که با حضور عبدالمجید مرشدی، مدیر کل دفتر تأمین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، معاونت تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی، عضو هیئت مدیره شرکت فرابورس، مدیرکل دفتر صادرات محصولات دانش بنیان و خدمات فنی و مهندسی سازمان توسعه تجارت و مدیرعامل صندوق توسعه صادرات و تبادل فناوری برگزار می شود.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در انتها تصریح کرد: امید است که با حمایت های مرکز تعاملات از باشگاه، شاهد رشد روز افزون بازار شرکت ها در دیگر کشورها و ارتقای برند ملی در سطح بین الملل باشیم.
منبع: دانشگاه فارسی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب